Website laten maken (Webdesign) Almkerk

Een website laten maken door een online marketing bureau in de omgeving van Almkerk? Daar helpen wij u graag bij. Wij maken professionele websites voor bedrijven om gevonden te worden op het internet en om nieuwe klanten te bereiken.

Professioneel webdevelopment

De Haan online marketing realiseert professionele websites op maat. Maar wij realiseren niet "gewoon" een website, wij doen meer dan dat. Naast alle standaard zaken die je kunt verwachten (zoals zoekmachine optimalisatie, installatie SSL certificaat, responsive webdesign) leveren wij ook enkele extra features.

Een voorbeeld van zo'n extra feature is bijvoorbeeld ons unieke webdesign. Wij ontwerpen websites op basis van (wetenschappelijk) onderzoek en jarenlange ervaring, waardoor wij weten hoe een website zo effectief mogelijk ingericht kan worden. Daarbij houden we ook rekening met veranderingen op de lange termijn. Dat zorgt ervoor dat je uiteindelijk voor een scherp budget een professionele (en effectieve) website hebt.

Een andere handige feature is de mogelijkheid om een melding te activeren. Stel je voor; je hebt een bepaalde actie, jouw bedrijf is tijdelijk gesloten vanwege de vakantieperiode of er zijn aangepaste openingstijden. Voor deze situaties is het mogelijk om eenvoudig een melding op jouw website te activeren, zodat je jouw bezoekers op de hoogte kunt brengen. Deze melding valt voldoende op maar is wel netjes geïntegreerd binnen het ontwerp van de website.

Website ontwikkeling in de buurt (Almkerk)

Het is vaak prettig om te werken met een internetbureau uit de buurt. Wij werken vanuit Werkendam voor klanten in onder andere de regio Altena (Almkerk, Nieuwendijk, Hank, Dussen). De websites die wij opleveren zijn geschikt voor mobiele telefoons, desktops, laptops en tablets. Daarnaast kan je zelf de website aanpassen met behulp van een Content Management Systeem (CMS).

Meer weten?

Bekijk onze projecten of neem contact op met Jorn de Haan via 0416-760034 of per e-mail.

Whatsapp button