Webshops

Complete e-commerce oplossingen

Op zoek naar een professionele e-commerce oplossing? Nextcap kan je helpen bij de ontwikkeling van jouw e-commerce oplossing. Van de ontwikkeling van de techniek en het eenvoudig beheren van content tot aan slimme campagnes en online strategie. Het maakt niet uit of je al een bestaande webshop hebt, of aan de slag wilt met een nieuwe webshop; dat is allebei mogelijk.

WooCommerce als e-commerce platform

Wij ontwikkelen webshops op basis van WordPress in combinatie met WooCommerce. Deze combinatie heeft zich al veelvuldig bewezen; Er bestaan vandaag de dag meer dan 5 miljoen WooCommerce webshops. Het voordeel van WooCommerce ten opzichte van andere platformen is de combinatie van flexibiliteit en connectiviteit. Bij verschillende andere systemen zit je vast aan de mogelijkheden die het pakket biedt. Wanneer je verder wilt groeien – of maatwerk aanpassingen wilt maken – dan kan dat niet vanwege restricties in die systemen. Bij WooCommerce is die vrijheid er wel; Het is altijd mogelijk om een WooCommerce webshop verder uit te breiden of te optimaliseren naar jouw wensen. Een ander voordeel is de connectiviteit. Door de populariteit van WooCommerce zijn er vele integraties en koppelingen beschikbaar. Daarmee is het relatief eenvoudig om connecties te maken met onder andere payment providers als Mollie, marketingtools als Hubspot en Mailchimp en advertentieprogramma’s van Facebook en Google Ads.

Nextcore; WooCommerce, maar dan opgevoerd

De afgelopen jaren hebben wij verschillende (maatwerk) WooCommerce webshops voor onze klanten mogen realiseren. Daarbij kregen wij feedback van deze gebruikers over zaken in WooCommerce die nog beter zouden kunnen. Op basis van al deze ervaringen hebben wij Nextcore ontwikkeld. Met Nextcore profiteer je van alle handige tools in WooCommerce, maar dan verbeterd op basis van alle verbeterpunten waar onze klanten tegenaan zijn gelopen. Hierdoor kunnen wij je helpen aan een completere webshop waarmee je sneller vooruit kunt. Nextcore helpt onder andere bij:

  • Razendsnelle laadtijden; Performance wordt steeds belangrijker. Zowel voor Google als voor de gebruikerservaring.
  • Schone en opgeruimde techniek; Zoekmachines als Google houden van een gestructureerde en opgeruimde websites, ook in de code van de website.
  • Eenvoudig beheer; Door gebruik van dynamische content hoef je niet na te denken over design of lastige codes en hoef je de content maar op een plaats aan te passen.
  • Automatisch inplannen; Vergeet nooit meer een pagina, bericht of melding te plaatsen of te verwijderen. Je kunt deze items in de toekomst inplannen of juist op een ingestelde dag laten uitschakelen.
  • Gebruikersbeheer; De HR-afdeling de vacatures laten beheren? Of een content specialist de blog laten beheren? Met geavanceerd gebruikersbeheer kan je rechten toewijzen per persoon, waardoor er grip op de website gehouden kan worden.
  • Écht responsive design; Een mobiele versie van een website vereist een aparte benadering ten opzichte van desktop. Bij een Nextcore website wordt alle content niet simpelweg onder elkaar gezet, maar wordt er bekeken hoe deze content ook op mobiel goed naar voren komt.

Webshop mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bestaande webshop? Of wil je met een nieuwe webshop aan de slag? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier, 0416-760034 of info@nextcap.nl. Dan helpen wij je graag met een passend advies, een kostenindicatie of handige tips en tools om jouw bedrijf of organisatie slimmer te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?

Neem vrijblijvend contact op met onze online specialisten voor een adviesgesprek. Vul het formulier in of stuur een e-mail naar info@nextcap.nl. Bellen kan uiteraard ook op 0416-760034.

  • Krijg passend advies voor jouw online project
  • Samen sparren om alle mogelijkheden in kaart te brengen
  • Het kennismakingsgesprek is uiteraard volledig vrijblijvend