Websites

Heldere en efficiënte websites

Op zoek naar een heldere en efficiënte website? Daar helpen wij je graag bij. Vanuit Nextcap maken wij websites welke perfect aansluiten bij bedrijven en organisaties. Een goede website beschikt over kwalitatieve techniek, is content-gedreven en sluit aan bij de opgestelde doelstellingen. Daarnaast is de website snel, SEO vriendelijk en eenvoudig aan te passen of uit te breiden.

De realisatie van een website

Een goede website begint bij het opstellen van duidelijke doelen. Wat moet er bereikt worden? Voorbeelden zijn het informeren van bestaande klanten, het aantrekken van nieuwe klanten of het verkopen van een product.

Op basis van de gekozen doelen wordt er een websitestructuur ingericht. Er wordt bepaald welke pagina’s en modules relevant zijn en welke juist beter samengevoegd of weggelaten kunnen worden. Dit is een belangrijk proces bij het realiseren van een goede website. Door hierbij goed onderbouwde keuzes te maken, krijg je een simpel ogende website waarbij de juiste informatie op het juiste moment getoond wordt.

Nadat de structuur gereed is, wordt er begonnen aan het webdesign. Het maken van een webdesign is als het ware “het inkleuren” van een websitestructuur. Een goed webdesign bestaat uit visuele elementen die de content versterken en goed tot zijn recht laat komen. Een ander essentieel onderdeel is het terug laten komen van de huisstijl in een website. Een bezoeker moet op alle pagina’s het gevoel hebben dat hij of zij bij het juiste bedrijf is.

De laatste stap is de daadwerkelijke realisatie van de website. De website wordt met behulp van actuele technieken opgebouwd en volledig functioneel gemaakt. De realisatie van de website vind plaats op een testomgeving, een aparte omgeving waarin de website gemaakt en getest kan worden zonder dat deze openbaar toegankelijk is. Wij zorgen ervoor dat de website (zo ver mogelijk) voorzien wordt van de content. Mocht er nog geen content beschikbaar zijn, dan vullen wij de website met democontent.

Standaardopties

Wij zorgen bij elke website standaard voor de volgende zaken:

  • Alle nieuwe websites zijn responsive; deze zijn te bekijken op smartphones, tablets, laptops en desktops.
  • Elke website beschikt standaard over een SSL certificaat, wat zorgt voor een veilige verbinding.
  • Wij werken met het mobile-first principe, zodat websites zo effectief mogelijk ontworpen worden.
  • Beheer jouw website eenvoudig met de CMS systemen CMS Made Simple of WordPress.
  • Elke website beschikt over basis SEO en Social Media optimalisatie

Verschillende mogelijkheden

Ons aanbod van websites delen wij op in twee soorten:

Maatwerk websites

In dit geval maken wij de website volledig op maat. Hierdoor krijgt je een uniek ontwerp dat perfect bij jouw bedrijf of organisatie past. Wij gaan kijken naar de structuur van jouw content. Op basis daarvan maken wij een ontwerp waar deze content zo goed mogelijk in naar voren komt. Een ontwerp kan bestaan uit meerdere paginaontwerpen en deze kunnen met verschillende modules uitgebreid worden. Voorbeelden daarvan zijn een productcatalogus, aanmeldformulier, projectoverzicht of tarievenlijst.

Website gebaseerd op eigen conversiegerichte templates

Een alternatief op de maatwerk website is het gebruik van een conversiegericht template. Wij hebben enkele eigen templates ingericht waarin de meest essentiële onderdelen voor kleine bedrijven zijn opgenomen, gebaseerd op een vaste structuur. Alle templates bevatten basis optimalisatie voor zoekmachines (SEO) en Sociale media, een degelijke usability (met handige belbutton op smartphones) en handige features om meldingen aan bezoekers te tonen. De templates kunnen volledig worden aangepast aan een huisstijl. Dit alles zorgt ervoor dat wij een effectieve website kunnen opleveren binnen een scherper budget.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?

Neem vrijblijvend contact op met onze online specialisten voor een adviesgesprek. Vul het formulier in of stuur een e-mail naar info@nextcap.nl. Bellen kan uiteraard ook op 0416-760034.

  • Krijg passend advies voor jouw online project
  • Samen sparren om alle mogelijkheden in kaart te brengen
  • Het kennismakingsgesprek is uiteraard volledig vrijblijvend