Over ons

Het was 2013 toen het ons opviel dat online projecten vaak inefficient werden opgepakt. Eerst werd er een website ontwikkeld, om vervolgens erachter te komen dat het niet aansluit bij de marketingstrategie. Nextcap helpt bedrijven met een unieke integrale aanpak van webdevelopment, online marketing, digital design en strategie, waardoor de projecten efficiënter, sneller en binnen scherpere budgetten kunnen worden gerealiseerd.

Diverse klantenkringen

De afgelopen jaren is Nextcap behoorlijk gegroeid en werkt het voor klanten in uiteenlopende sectoren. Van het MKB tot overheidsinstellingen en zorgorganisaties. Maar ook ZZP’ers en kleinere organisaties blijven wij helpen met praktische oplossingen. Een ding is de afgelopen jaren onveranderd gebleven, en dat is onze unieke werkwijze. Wij maken graag slimme websites en online campagnes die werken, en waar onze klanten ook echt resultaat mee kunnen behalen.

Nieuwsgierig geworden?

Heb je vragen of opmerking? Of wil je vrijblijvend kennismaken? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0416 760034.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?

Neem vrijblijvend contact op met onze online specialisten voor een adviesgesprek. Vul het formulier in of stuur een e-mail naar info@nextcap.nl. Bellen kan uiteraard ook op 0416-760034.

  • Krijg passend advies voor jouw online project
  • Samen sparren om alle mogelijkheden in kaart te brengen
  • Het kennismakingsgesprek is uiteraard volledig vrijblijvend