Website laten maken Hank

Wilt u een professionele website laten maken door een internetbureau in de omgeving van Hank? Daar kunnen wij u bij helpen. Wij maken professionele websites voor bedrijven om online vindbaar te worden en daarmee bijvoorbeeld nieuwe klanten aan te trekken.

Het verschil tussen websites en uitmuntende websites

Wat maakt het verschil tussen een standaard website en een uitmuntende website? Een uitmuntende website ziet er niet alleen professioneel uit, maar doet ook precies hetgeen wat je ervan verlangt. Voorbeelden daarvan zijn het in contact komen met potentiële klanten of het online verkopen van bepaalde producten.

De ingrediënten van een goede website

Er zijn veel internetbureau‘s die een template vullen en dat opleveren als een nieuwe website. Er is daarbij niet nagedacht over de strategie van jouw website. Je wilt opvallen ten opzichte van jouw concurrenten, en daarvoor is een website die perfect bij jou aansluit sterk van belang. Ook moeten de bezoeker een goede ervaring krijgen op een website, wat ervoor zorgt dat de drempels om een actie te doen (zoals contact opnemen) sterk worden verlaagd. Daarnaast kijken wij verder dan alleen de front-end (uiterlijk) van de website. In de achterkant van de website implementeren wij diverse codes, waardoor de website goed vindbaar is in zoekmachines (SEO) en waardoor de website bij het delen ervan op sociale media goed wordt weergegeven.

Website ontwikkeling Hank

Vanuit Werkendam (nabij Hank) helpen wij verschillende klanten in geheel Nederland. In de regio Altena (Hank, Werkendam, Almkerk, Wijk en Aalburg) zijn wij onder andere actief voor The Dutch Nightcrawlers, Brasserie Boven de Rivieren en Altena zwembaden. De websites die wij opleveren zijn geschikt voor desktops, laptops, tablets en smartphones. Daarnaast kan je zelf de website eenvoudig beheren en aanpassen. Zo hoef je niet voor elke aanpassing met ons contact op te nemen. En daardoor hebben wij meer tijd om jou goed te kunnen helpen met andere vragen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?

Neem vrijblijvend contact op met onze online specialisten voor een adviesgesprek. Vul het formulier in of stuur een e-mail naar info@nextcap.nl. Bellen kan uiteraard ook op 0416-760034.

  • Krijg passend advies voor jouw online project
  • Samen sparren om alle mogelijkheden in kaart te brengen
  • Het kennismakingsgesprek is uiteraard volledig vrijblijvend