Website laten maken Werkendam

Een website laten maken door een online marketing bureau in de omgeving van Werkendam? Daar helpen wij u graag bij. Wij maken professionele websites voor bedrijven om gevonden te worden op het internet en om nieuwe klanten te bereiken.

Websites en goede websites

Wij maken een onderscheid tussen een normale website en een goede website. Een goede website ziet er niet alleen professioneel uit, maar sluit ook precies aan bij jouw doelstelling. Voorbeelden daarvan zijn het krijgen van contactaanvragen of het online verhandelen van bepaalde items.

Essentieel bij het laten maken van een website

Sommige webdevelopers vullen een sjabloon en leveren dat op als een “Nieuwe website”. Het nadeel daarvan is dat een significant doel van het hebben van een website, namelijk opvallen, niet wordt vervult. Je wilt de concurrent juist voorbijstreven, en daarvoor is een website die perfect bij jou aansluit belangrijk. Tevens moet de bezoeker een goede gebruikservaring krijgen op een website, wat ervoor zorgt dat de drempels om een actie te doen (zoals contact opnemen) sterk worden verlaagd. Daarnaast kijken wij verder dan alleen het uiterlijk (design) van de website. In de achterkant (back-end) van de website plaatsen wij diverse codes, waardoor de website vindbaar is in zoekmachines (SEO optimalisatie) en waardoor de website bij het delen ervan op sociale media goed wordt weergegeven.

Website ontwikkeling in de buurt (Werkendam)

Het is prettig om te werken met een internetbureau uit de buurt. Wij werken vanuit Werkendam voor klanten in onder andere de regio Altena (Nieuwendijk, Hank, Almkerk, Werkendam). De websites die wij opleveren zijn geschikt voor mobiele telefoons, desktops, laptops en tablets. Daarnaast kan je zelf de website aanpassen met behulp van een Content Management Systeem (CMS).

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?

Neem vrijblijvend contact op met onze online specialisten voor een adviesgesprek. Vul het formulier in of stuur een e-mail naar info@nextcap.nl. Bellen kan uiteraard ook op 0416-760034.

  • Krijg passend advies voor jouw online project
  • Samen sparren om alle mogelijkheden in kaart te brengen
  • Het kennismakingsgesprek is uiteraard volledig vrijblijvend