Website laten maken Raamsdonksveer

Wilt u een website laten maken door een online marketing bureau nabij Raamsdonksveer? Nextcap bestaat uit een team ervaren online marketeers en webdevelopers die bedrijven (MKB en ZZP’ers) helpt om beter online vindbaar te worden. Dat doen wij door middel van de realisatie van effectieve websites en online marketing campagnes.

“Normale websites” vs. professioneel webdevelopment

In onze ogen is er een verschil tussen een normale website en een goede website. Een normale website ziet er leuk uit, maar helpt niet om een doel te bereiken, zoals nieuwe klanten bereiken. Een goede website doet dat wel. Voor een goede website is het belangrijk om bij de realisatie te kijken naar het groter geheel. Welk doel staat centraal? En hoe ziet de klantreis (customer journey) door de website eruit?

Dit kan je standaard bij elke website realisatie verwachten:

 • Optimalisatie voor sociale media (open graph)
 • De website past volledig in de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie
 • Optimalisatie voor zoekmachines zoals google (SEO)
 • Je kunt de website zelf altijd aanpassen met behulp van het CMS systeem
 • Webdesign (responsive) geschikt voor mobiel, desktop en tablet

Daarom kies je voor ons:

 • Je betaalt slechts eenmalig voor de realisatie van de website, en vervolgens ben je volledig eigenaar.
 • Wij zijn volledig thuis in de digitale wereld en al onze klanten mogen van onze kennis gebruik maken.
 • Wij maken een website die volledig bij jouw wensen en eisen aansluit, en vullen geen templates
 • Onze ontwerpen zijn gebaseerd op (wetenschappelijke) bronnen en volledig doordacht. Hierdoor zijn onze websites een goede investering gebleken op lange termijn.

Bereik nieuwe klanten met online marketing

Een vervolgstap op het laten maken van een nieuwe website is het opzetten van online marketing campagnes. De combinatie van een online marketing campagne en een professionele website is erg sterk gebleken en geeft een boost aan jouw onderneming. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw doelstelling te kunnen bereiken, zoals met een zoekmachineoptimalisatie, Google Adwords campagne, Facebook adverteren, E-mailmarketing en Content Marketing.

Webdevelopment in Raamsdonksveer

Vanuit Werkendam helpen wij oa. klanten in de regio Altena (oa. Raamsdonksveer, Hank, Almkerk, Oosterhout). Voor jou is het prettig om zaken te doen met een internetbureau in de buurt, in plaats van een bedrijf aan de andere kant van het land. Maakt gerust een vrijblijvende afspraak met ons, dan vertellen wij meer over de efficiënte oplossingen die wij kunnen aanbieden. Wij adviseren je graag, maar voel je altijd vrij om te kiezen wat je zelf wilt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?

Neem vrijblijvend contact op met onze online specialisten voor een adviesgesprek. Vul het formulier in of stuur een e-mail naar info@nextcap.nl. Bellen kan uiteraard ook op 0416-760034.

 • Krijg passend advies voor jouw online project
 • Samen sparren om alle mogelijkheden in kaart te brengen
 • Het kennismakingsgesprek is uiteraard volledig vrijblijvend