Website laten maken Nieuwendijk

Wilt u een website laten maken door een internetmarketing bureau in omgeving van Nieuwendijk? Nextcap is een professioneel internetbureau dat bedrijven (MKB en ZZP’ers) in de regio Altena en omstreken helpt om online vindbaar te worden. Dat doen wij door middel van de realisatie van doelmatige websites en online marketing campagnes.

“Normale websites” vs. professioneel webdevelopment

In onze ogen is er een onderscheid tussen een normale website en een goede website. Een normale website ziet er leuk uit, maar vervult niets in het bereik van een doel, zoals nieuwe klanten bereiken. Een goede website doet dat wel. Voor een goede website is het belangrijk om bij de realisatie te kijken naar het groter geheel. Welk doel staat centraal? En hoe ziet de klantreis (customer journey) door de website eruit?

Dit kan je standaard bij elke website realisatie door Nextcap verwachten:

 • Responsive webdesign, geschikt voor mobiel (mobielvriendelijk), desktop en tablet
 • SEO, optimalisatie voor zoekmachines zoals google
 • Open graph, optimalisatie voor sociale media
 • De website past volledig in de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie
 • Je kunt de website zelf altijd aanpassen met behulp van het CMS systeem

En hier zijn wij beter in dan andere webdesigners:

 • Je betaalt slechts eenmalig voor de realisatie van de website, en vervolgens ben je volledig eigenaar.
 • Wij vullen geen templates, maar maken een website die volledig bij jouw wensen en eisen aansluit.
 • Onze ontwerpen zijn volledig uitgedacht en gebaseerd op (wetenschappelijke) bronnen. Juist daardoor zijn onze websites op lange termijn een goede investering gebleken.
 • Wij zijn volledig thuis in de digitale wereld en al onze klanten mogen van onze kennis gebruik maken.

 

Bereik nieuwe klanten met online marketing

Een vervolgstap op het laten maken van een nieuwe website is het opzetten van online marketing campagnes. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw doelstelling te kunnen bereiken, zoals met een Google Adwords campagne, zoekmachineoptimalisatie, E-mailmarketing, Facebook adverteren en Content Marketing. De combinatie van een professionele website en een online marketing campagne is erg sterk gebleken en geeft een boost aan jouw onderneming.

Webdevelopment in Nieuwendijk

Vanuit Werkendam helpen wij oa. klanten in de regio Altena (oa. Nieuwendijk, Hank, Almkerk, Werkendam). Voor jou is het prettig om zaken te doen met een internetbureau in de buurt, in plaats van een bedrijf aan de andere kant van het land. Maakt gerust een vrijblijvende afspraak met ons, dan vertellen wij meer over de efficiënte oplossingen die wij kunnen aanbieden. Wij adviseren je graag, maar je bent zelf altijd vrij om te kiezen wat je wilt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?

Neem vrijblijvend contact op met onze online specialisten voor een adviesgesprek. Vul het formulier in of stuur een e-mail naar info@nextcap.nl. Bellen kan uiteraard ook op 0416-760034.

 • Krijg passend advies voor jouw online project
 • Samen sparren om alle mogelijkheden in kaart te brengen
 • Het kennismakingsgesprek is uiteraard volledig vrijblijvend