Marketing Management

Een eigen marketeer voor bedrijven die tussen wal en schip vallen

Sommige kleine bedrijven vallen op het gebied van marketingkennis en -capaciteit tussen wal en schip. Grotere bedrijven hebben vaak een eigen marketeer of een marketingafdeling. Kleinere bedrijven pakken daarentegen de (in hun geval eenvoudige) marketingcommunicatie werkzaamheden zelf op. Het middelgrote bedrijf waarvoor marketing een belangrijke rol speelt zit hierbij in een dilemma. Het aannemen van een vaste marketeer is vaak een te grote stap, welke tevens niet altijd voldoende flexibiliteit biedt. Het zelf uitvoeren van de werkzaamheden is geen optie, omdat daarvoor de specialistische kennis en ervaring niet in huis is. Als oplossing hierop kan je kiezen voor ons Marketing Management aanbod.

Marketing Management; Een flexibele marketing schil

Het is mogelijk om een (online) marketeer vanuit Nextcap in te schakelen voor diverse marketingcommunicatie werkzaamheden. Wij adviseren je graag over verschillende (online) marketingvraagstukken of helpen je om werkzaamheden uit handen te nemen. Je hebt dus eigenlijk een persoonlijke marketeer die het belang van jouw bedrijf centraal stelt tot jouw beschikking. Met onze ervaring op het gebied van websites, seo, conversieoptimalisatie, online adverteren, e-mailmarketing en sociale media kunnen wij je helpen met het maken van de juiste keuzes om het meeste effect uit jouw budget te halen.

Het prettige aan Marketing Management is dat je ons hiervoor flexibel in kunt schakelen. Bij de lancering van een nieuwe bedrijfstak is het bijvoorbeeld handig om ons tijdelijk in te schakelen voor een krachtige start. Terwijl wanneer je geen of minder behoefte hebt aan een marketeer, je de mogelijkheid hebt om af te kunnen schalen. Zo kan er zo efficiënt mogelijk gebruik gemaakt worden van het beschikbare marketingbudget.

Meer over Marketing Management

Heb je vragen of interesse over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over.

Meer weten?

Bekijk onze projecten of neem contact op met Jorn de Haan via 0416-760034 of per e-mail.

Whatsapp button